Termeni si Conditii de Utilizare

Bine ati venit pe site-ul www.oxygenlive.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare urmatoare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Magister Software SRL, denumita generic in cele ce urmeaza si Magister , in calitate de proprietar si administrator al website-ului www.oxygenlive.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniile oxygenlive.ro si oxigenlive.ro si pentru care Magister Software SRL are calitatea de proprietar sau administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.oxygenlive.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

Drepturi de autor

Magister Software SRL este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, etc sunt proprietatea Magister sau sunt licentiate catre Magister pentru a fi folosite.

Licente de utilizare

Magister va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea Magister. Aceasta licenta nu include:

 • revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
 • download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
 • utilizarea tehnicilor tip data mining, reverse engineering sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

Magister va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie Magister  sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii SmartCash Oxygen fara acordul prealabil scris al Magister.
Continutul Site-urilor, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Magister.

Marci

Marca SmartCash Oxygen este o marca inregistrata si este detinuta de catre Magister Software SRL. Domeniile oxygenlive.ro si oxigenlive.ro sunt detinute de catre Magister Software SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniilor sau a numelor oxygenlive si oxigenlive, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a Magister este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre Magister, conform cu cele de mai sus.

Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre Magister pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil”. Magister nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la oxygenlive.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, Magister Software SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. Magister Software SRL nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. Magister Software SRL nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra.
In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat Magister pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Magister sau ale unor terte parti si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Magister isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.
Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Magister si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul Magister si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral Magister sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Drepturi de proprietate intelectuala

Magister Software SRL respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati Magister o notificare scrisa care sa cuprinda:

 • semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
 • descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
 • indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
 • adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;
 • declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
 • declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

Politica de confidentialitate

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Magister Software SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Magister Software SRL.

Contact

Magister Software SRL
Str. Wilhelm Filderman, nr.12
Sector 3, Bucuresti, Romania
Tel: +40 31 8210150
Fax: +40 31 8220041
Email: info@oxygenlive.ro
RC: J40/848/2002
C.U.I.: 14441945 atribut fiscal R

Clienti Oxygen

 • Agropan
 • Bata
 • Agricola Bacau
 • Il Passo
 • Cris-Tim
 • Moda Style
 • Velpitar
 • Iragri
 • Prenatal

Te rugam sa introduci numele si telefonul si te vom suna inapoi.

Nume

Telefon