Platforma QlikView, baza aplicatiei Oxygen, preferata utilizatorilor de solutii BI

QlikView, platforma pe ale carei baze Magister a dezvoltat si lansat aplicatia Oxygen este cea mai apreciata solutie de business intelligence din lume.

Aceasta este concluzia unui studiu de amploare, realizat de BARC (Business Application Research Center). Denumit “BI 10 – Repere QlikView”, acesta este cel mai complex studiu independent din lume, la editia din 2011 participand nu mai putin de 2262 de utilizatori ai unei solutii de Business Intelligence si management al performantei.

Pe baza experientelor relatate de acestia, BARC a analizat principalele aspecte care diferentiaza QlikView de solutiile BI concurente, respectiv 10 indicatori cheie ai performantei, incluzand viteza si precizia in functionare, randamentul global al afacerii, calitate si suport, timpul de implementare si loialitatea clientilor.

“Rezultatele noului studiu BARC ne bucura intrucat ne confirma, o data in plus, ca am ales cea mai performanta platforma BI pentru OxygenLive.ro – instrumentul de analiza online pe care il punem la dispozitia clientilor nostri, retaileri cu magazine mici si mijlocii din intreaga tara”, a declarat dl. Dor Bujor Padureanu, director general Magister.

Mai multe informatii despre performantele QlikView puteti afla chiar din studiul BARC, disponibil integral si gratuit pentru download la adresa http://go.qlikview.com/EE-2012-Q1-BARCBISurveyRelevance.html

Te rugam sa introduci numele si telefonul si te vom suna inapoi.

Nume

Telefon